Fikir ve Düşünce Atölyesi

MEDENİYET DERNEĞİ HAREKETİ

Fikir ve Düşünce Atölyesi -2014

FAALİYET ANA FİKRİ

Geçmişten bize ulaşan insanlığın ve İslam’ın ortaya çıkardığı düşünce, tecrübe, ilim, fikir ve bilgi birikiminin değerlendirilmesi çabasıyla yaşadığımız çağı müslümanca yorumlama, anlama ve anlamlandırma noktasında neyi, niçin ve nasıl yapılmalıyız sorusunun cevabını aramak, geleceğe ilişkin doğru bir amaç ve yöntem geliştirmek üzerine “Hakikat’i bulma” gayretimizin tecessüm ettiği çalışmalar yapmak.

KAPSAM

İktisat, tarih, felsefe, düşünce, iman, amel, aksiyon, toplum, sosyoloji, tasavvuf, siyaset alanlarında ve güncel konularda programlı ilmi disipline uygun çalışmalar yapmak.

ZAMAN

Bir yıl içerisinde Güz, Kış ve (Bahar-Yaz) olmak üzere 3 dönem olarak gerçekleştireceğimiz atölye çalışmaları cumartesi günleri   arasında yapılacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

Atölye faaliyetlerimiz tüm gençlik tabanına yönelik olarak yapılacaktır.

· Seminerler ücretsizdir. ve Medeniyet Derneği Hareketi Merkezi (İstanbul -Fatih)’de yapılacaktır.

· Formu doldururken e-mail ve telefon numaranızı doğru yazdığınızdan emin olunuz.

Sorularınızla ilgili bilgi@medeniyetdernegi.org adresi veya aşağıda bulunan formu vasıtasıyla bize ulaşabilirsiniz.

Faaliyet Takvimini Web sitemizden takip edebilirsiniz.

FİKİR VE DÜŞÜNCE AKADEMİSİ ÖN KAYIT BAŞVURU FORMU

İSİM / SOYİSİM (gerekli)

E-POSTA (gerekli)

TELEFON NUMARANIZ (gerekli)